F.A.Q.

1. Hvornår bliver min ordre sendt?

Vi pakker og sender ordrer alle hverdage kl. 16:00. Det betyder, at hvis du har bestilt en ordre inden kl. 16:00 en hverdag, vil den blive sendt af sted samme dag, såfremt de bestilte varer alle er på lager. Hvis det ikke er tilfældet, vil du få besked herom med en estimeret leveringstid.

 

2. Hvor lang er leveringstiden?

Vi bruger PostNord pakkeservice til alle vores ordrer, som lover at alle pakker er fremme i løbet af 1-3 hverdage. Vi oplever i 9 ud af 10 tilfælde, at de allerede er fremme allerede dagen efter.

 

3. Kan jeg spore min pakke?

Ja, det kan du godt. Når din ordre bliver pakket og sendt, vil du modtage en mail med en bekræftelse på at din ordre er sendt af sted. I den mail vil der være et PostNord tracking nummer, som du kan gå ind og spore på PostNords hjemmeside og dermed følge med i, hvor langt din pakke er kommet.

 

4. Jeg har ikke modtaget min pakke, hvad gør jeg?

Hvis du ikke har modtaget din pakke inden for 1-3 hverdage, bør du kontakte os for at få en afklaring på, hvad der kan være sket, og så vil vi prøve at løse det.

Mail: Support@YoyoWorld.dk

Telefon: (0045) 29921313

 

5. Har i en fysisk butik?

VI har kontor og lager i samme lokale i Aarhus C, hvor du er meget velkommen til at kigge forbi og se, prøve og købe alle de yoyo'er, du har lyst til. Hvis du har brug for hjælp eller vil lære lidt nye tricks, kan vi garanteret også hjælpe med det :)

 

6. Hvad er åbningstiderne?

Vi holder som udgangspunkt åben alle hverdage fra 9-16, men det kan svinge lidt fra dag til dag. Så for at være på den sikre side, kan det være en god idé at ringe på 29921313 for at høre, om der er åben, så du ikke kommer forgæves.

 

7. Min yoyo er gået i stykker, hvad gør jeg?

Hvis din yoyo går i stykker og stopper med at virke ordentligt, så bedes du sende os et billede eller en video af fejlen samt en forklaring på, hvordan fejlen er opstået. Det skal sendes til Support@YoyoWorld.dk og så vil vi se på sagen og finde ud af, hvad vi kan gøre for dig. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer.

 

8. Jeg har et spørgsmål, der ikke er på denne oversigt, hvad gør jeg?

Du er altid velkommen til at skrive og ringe på telefon 29921313, så sidder vi klar og vil prøve at svare på alle dine spørgsmål.