below desc

Velkommen og hvor er det dejligt, at du er interesseret i at gå i krig med at spille yoyo! Og ja, det kan altså hurtigt blive lidt en jungle herinde blandt alle vores forskellige yoyo'er, for hvilken yoyo passer nu også lige til dig?

Først og fremmest må jeg starte med at slå fast, at en yoyo ikke bare en yoyo (mere). Der findes et hav af forskellige yoyo'er, der alle kan noget forskelligt, har forskellige størrelser og forme. Groft sagt kan man inddele yoyo'erne i dag i to kategorier; responsive og ikke-responsive.

Om en yoyo er responsiv eller ej, henviser til, hvorledes den kommer retur til din hånd, når du vipper med fingeren. En responsiv yoyo kommer retur til hånden ved et finger-vip, mens en ikke-responsiv yoyo altså ikke kommer retur ved et finger-vip. Med andre ord er responsive yoyo'er gode for begyndere og lige så stille som man bliver bedre og bedre, kan man begynde at lege med tanken om at opgradere til en ikke-responsiv yoyo.

 

GODE STEDER AT STARTE

1) Hvis yoyo'en er til et barn eller en ung, vil jeg anbefale en YoYoFactory One yoyo. Det er et helt fantastisk sted at starte for specielt børn og unge, da den er lidt lille i størrelsen i forhold til så mange andre, så den passer rigtig fint i deres hænder. Den er fremstillet af plastik og har en form med bløde kanter, som gør, at den ikke gør så forfærdelig ondt at få hurtigt tilbage på knoer og lignende. Ydermere er det muligt at udskifte kuglelejet i yoyo'en, hvilket gør det muligt at gøre yoyo'en ikke-responsiv. Så lige så snart du er blevet komfortabel med yoyo'en og har lært det mest basale og nogle begynder tricks, så kan du udskifte kuglelejet og gå i krig med det ikke-responsive og lidt mere avancerede spil.

2) Hvis yoyo'en er til unge eller voksne, er YoYoFactory Arrow et helt fantastisk valg. Dét der gør Arrow yoyoen så fed, er, at den kommer med hele 2 kuglelejer. Et kugleleje til responsivt spil og et til ikke-responsivt spil. Så på den måde kan kan nemt og hurtigt udskifte kuglelejet og dermed skifte mellem responsivt og ikke-responsivt spil (vi anbefaler at bruge et YoYoFactory Multi Tool til udskiftning af kuglelejer). Ydermere er Arrow designet med en super fed fingerspin-kop, som gør det super nemt at lære at lave de populære fingerspin tricks.

3) Hvis yoyo'en er til unge eller voksne, er TopYo Creater også et super godt valg. Den er lidt større, men stadig ikke helt lige stor som de mere avancerede yoyo'er, hvilket gør den mere passende for unge og voksne. Samtidig er den lavet af metal, som også giver den en super fed fornemmelse at spille med. Dét der er så fedt ved TopYo Creater begynder yoyo'en er, at den kommer med hele to aksler og to kuglelejer. Et sæt til responsivt og et sæt til ikke-responsivt spil - som altså begge følger med, når du køber yoyo'en for kun 119 kr. Det betyder, at du kan skifte aksel og kugleleje for at skifte mellem responsivt og ikke-responsivt spil, når du begynder at blive mere komfortabel med det.

Sorter faldende

Sorter faldende