Lidt om YoyoWorld

Vi er et forholdsvis nyt foretagende etableret i efteråret 2015. Det hele startede i et nostalgisk øjeblik. Et flashback til 90'erne med Coca Cola yoyo'er over det hele og alle vegne, blev til en idé om at få liv i det legendariske kult legetøj endnu en gang.

Desværre har vi ikke kunne få fat i de originale Coca Cola yoyo'er, men vi har i stedet, som de første i Danmark, fået aftaler med verdens største og førende producenter, som eksempelvis YoYoFactory, YoYoJam og One Drop Yoyos.

Yoyo er stadig en relativ stor aktivitet og sport ude i verdenen, specielt i USA og Japan, hvor der årligt afholdes rigtig mange tourneringer og mesterskaber. Desværre har vi i Danmark ikke længere samme muligheder, så det er et af vores klare mål, at få skabt den samme yoyo kultur på ny her i Danmark, så man forhåbentlig igen inden længe vil kunne se yoyo'er flyve rundt på ethvert gadehjørne.

For at gøre det holder vi hver måned som minimum ét yoyo arrangement i Aarhus. Typisk den 1. eller 2. lørdag i måneden. Det er gratis og alle er velkomne, gode som mindre gode og unge som gamle. Du kan følge med i vores arrangementer og melde dig til på vores facebook side, du kan finde herunder.

 

Juridiske oplysninger

Navn: Yoyo World
Adresse: Søndergade 70, 3. sal i baghuset. - 8000 Aarhus C
CVR: DK-34499330

 

International webshop: www.YOYO-WORLD.com

FacebookYoyoWorldDK

Instagram: YoyoWorldDK