Flere visninger

Recess First Base

149,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Short Description

Recess Yoyos

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Recess First Base er, som navnet lidt antyder, den perfekte yoyo at starte ud med (første base), hvis man er bare en lille smule ambitiøs omkring det at spille yoyo, og gerne vil det. Det er både Recess', men måske i virkeligheden også hele den nymoderne yoyo-verdens, flagskib, når det kommer til en begynder yoyo, der ikke 'bare' er en begynder yoyo. Der medfølger nemlig et ekstra kugleleje, så den kan opgraderes til at være ikke-responsiv.

Den er lavet af meget hårdfør plastik, så den kan holde til at få nogle slag mod gulv, vægge og lignende, som jo selvfølgelig kan ske for alle - måske specielt i starten. Derudover er den designet med en organisk, rund form, som er super behagelig at holde om, hvilket i særdeleshed er vigtigt i starten, hvor man godt kan få yoyo'en retur til hånden med for meget fart en gang i mellem, og det kan gøre lidt ondt, hvis ikke formen er behagelig.

Den har nogenlunde samme specifikationer og vægt som rigtig mange profesionelle metal yoyo'er, hvilket også gør den til en rigtig god yoyo, når man er øvet. Der skal blot udskiftes til det medfølgende ekstra kugleleje, og så er du klar til at prøve kræfter med alle de svære og mest avancerede tricks.

Specifikationer

Yderligere information

Vægt64,50 g
Diameter57,05 mm
Bredde44,70 mm
Aksel mellemrum4,50 mm
KuglelejeResponsive & Unresponsive Kuglelejer
Respons systemSlim Pads, 19 mm
MaterialePlastik
SpillestilString Tricks (avanceret)