Verdens bedste reklame artikler?

Som noget helt unikt tilbyder vi at producere yoyo'er med personligt tryk på. Det er vores erfaring, at rigtig mange virksomheder ønsker 'gratis' promovering, hvilket selvfølgelig er rigtig svært at få. Men man kommer nu altså ualmindeligt tæt på, med vores reklame yoyo'er.

I modsætning til klassiske visitkort, kuglepenne, osv., som typisk ikke holder ret længe - ja de bliver måske i mange tilfælde smidt direkte i skraldespanden, så oplever vi, at en yoyo altså holder noget længere. Og ikke nok med det, så kan de fleste på en eller anden måde relatere til en yoyo og også bruge den. Går man træt i en yoyo, vil man typisk heller ikke smide den ud, men derimod blot lægge den til side og/eller gemme den væk til senere brug og/eller fremvisning.

Man får altså med vores reklame yoyo'er med tryk på en reklameartikel, der er yderst brugbar, og for mange rigtig underholdende, har en lang levetid og potentielt vil blive set/brugt af mange forskellige.

Modellen vi bruger til alle vores reklame yoyo'er, er den populære begynder yoyo, YoYoFactory One, som du kan læse mere om HER. Det er den yoyo, vi bruger til alle vores workshops og arrangementer, hvor vi skal lære begyndere at bruge og spille med en yoyo. Den egner sig derfor rigtig godt som reklame artikel, da alle kan bruge den.

 

Ja tak, dem vil vi gerne have!?

Hvis du er interesseret og vil høre mere om vores reklame yoyo'er, så er du meget velkommen til at kontakte os direkte på tlf. 29921313 eller på mail let@yoyoworld.dk