SF PLSTC

149,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Short Description

SF Yoyos

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

SF PLSTC har meget længe været på tegnebrættet hos SF, som i lang tid har været kendt for at lave premium yoyoer af vanvittig høj kvalitet til relative lave priser. Men i lang tid har de ville noget mere end 'bare' det. De vil skabe en yoyo, der kan bruges og købes af alle. Og det må man i den grad sige, de har lykkes med, med den nye PLSTC. SF PLSTC yoyoen er nemlig den helt perfekte begynder yoyo, hvis man vil udvikle sig som yoyo spiller og så koster den det samme som de fleste andre begynder yoyoer, som er til at betale for de fleste. 

Det der gør PLSTC yoyoen ekstra fed, er at der med i prisen faktisk medfølger TO kuglelejer. Et kugleleje til responsivt spil, som er perfekt for begyndere at starte ud med, og så et ekstra kugleleje til ikke-responsivt spil, som kan byttes til, når man har lært det basale og vil udforske det lidt mere avanceret ikke-responsive spil.

SF PLSTC yoyoen er selvsagt lavet af plastik (polykarbonat), men i en moderne og konkurrencedygtig form, som gør, at den kan bruges til stort set alle tricks, nemme som svære - det kan du også se i videoen herunder, hvor det faktisk kun er PLSTC yoyoen, der bliver brugt.

Specifikationer

Yderligere information

Vægt64,00 g
Diameter56,00 mm
Bredde47,00 mm
Aksel mellemrum4,45 mm
KuglelejeSlim Kugleleje (responsiv) & Center Trac Kugleleje (ikke-responsiv)
Respons systemSlim Pads, 19 mm
MaterialePlastik
SpillestilString Tricks (begynder-øvet)