Flere visninger

Throw Revolution Neo

149,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Short Description

Throw Revolution

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Vi er så glade for at kunne tilbyde dig den fantastiske begynder yoyo, Neo fra Throw Revolution. Throw Revolution er skabt af den tidligere verdensmester i yoyo, Marcus Koh fra Singapore, og har i lang tid været kendt for at designe og lave high-end yoyoer af ekstrem høj kvalitet. Men nu har de kastet sig over noget nyt. Med en passion om at skubbe gang i yoyo scenen og gøre yoyoer tilgængelige for så mange som overhovedet muligt, har de lavet denne super fede begynder yoyo; Neo.

Neo er fremstillet af rigtig slidstærk plastik (POM), som også er super behageligt at røre ved og spille med i længere tid ad gangen. Formen på yoyoen er meget nøje designet så den kan klare de fleste også ret avanceret string tricks.

Den kommer som standard med et responsivt kugleleje, hvilket betyder, at den kommer retur op til hånden igen efter man har kastet den, når man vipper med fingeren/hånden.

Det fede ved netop Throw Revolution Neo yoyoen er, at den kan opgraderes til at være ikke-responsiv ved at udskifte kuglelejet. Det følger dog ikke med, men til gengæld har vi lavet en samlet begynder pakke, hvor du kan få alt det, du skal bruge for at kunne gå all-in med yoyoen.

Specifikationer

Yderligere information

Vægt65,90 g
Diameter56,30 mm
Bredde40,70 mm
Aksel mellemrumN/A
KuglelejeThrow Revolution Slim Kugleleje (responsiv)
Respons systemThrow Revolution CBC Pads (Slim, 19 mm)
MaterialePOM (plastik)
SpillestilString Tricks (begynder-øvet)