Flere visninger

YoYoFactory Replay Pro

149,00 kr

Lagerstatus: På lager

Short Description

YoYoFactory yoyo'er

* Påkrævede felter

149,00 kr

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

YoYoFactory Replay Pro blev lanceret som Gentry Steins nye signatur yoyo i maj 2015. Med Replay Pro yoyo'en havde Gentry Stein en klar mission - at vinde et mesterskab med en billig plastik yoyo. Derfor har han i samarbejde med YoYoFactory brugt et helt år på at udvikle og designe denne Replay Pro, som tager udgangspunkt i den tidligere YoYoFactory Replay yoyo. Lav pris og høj performance var grundstenene i udviklingen, og det må man sige, de har formået.

Replay Pro yoyo'en er fremstillet af slidstærk polycarbonat og er sat sammen med det populære Center Trac kugleleje, som mange af YoYoFactorys store og dyre konkurrence-yoyo'er også kommer med. De to ting kombineret med et genialt design gør Replay Pro yoyo'en til verdens måske billigste og bedste konkurrence-yoyo. Den er lynhurtig, super stabil og top professionel.

Det hele kulminerede da også for Gentry Stein da han i 2015 vandt det amerikanske mesterskab i 1A (string tricks) med selv samme Replay Pro yoyo. Du er altså garanteret ekstrem høj værdi for pengene, når du køber YoYoFactory Replay Pro yoyo'en.

Specifikationer

Yderligere information

Vægt68,00 g
Diameter58,20 mm
Bredde44,00 mm
Aksel mellemrum4,50 mm
KuglelejeCBC Center Trac Kugleleje
Respons systemCBC Slim Pads (Large)
MaterialeNej
SpillestilString Tricks (øvet)