below desc

Velkommen til vores sektion med brugte yoyo'er. Som noget helt unikt er vi åbnet op med et yoyo brugtmarked, hvor du har mulighed for at købe brugte yoyo'er og spare en hulens masse penge.

Jamen hvordan fungerer det?

Alle yoyo'er i brugtmarkedet kommer fra min (Lars') personlige samling og/eller yoyo'er, som er blevet byttet i forretningen af kunder, der har købt nye yoyo'er, og så har fået nedslag i prisen på deres nye yoyo ved at bytte med en eller flere brugte yoyo'er.

Hvordan ved jeg, hvilken stand yoyo'erne er i?

Der vil til alle yoyo'er på brugtmarkedet være en meget detaljeret beskrivelse af standen på yoyo'en samt billeder, så det er muligt at danne sig et overblik over standen på yoyo'en. Derudover vil yoyo'en få en bedømmelse fra 1 til 10 ud fra to parametre, hvor 1 er ubrugelig/ødelagt og 10 er som ny.

1) Spilegenskab, som er en sammenfatning af yoyo'ens stabilitet, spin-tid og vibe (vibration),

2) Udseende, som er en vurdering af yoyo'ens kosmetiske tilstand, hvor ridser, slag og hak selvfølgelig tæller ned.

Hvad nu hvis jeg fortryder efter at have modtaget en brugt yoyo?

Så er du i din fulde ret til at gøre brug af din fortrydelsesret, som med alle andre nye produkter fra vores webshop. Du kan læse meget mere om vilkårene i vores handelsbetingelser, som du finder et link til nederst på siden.

Hvad følger der med til de brugte yoyo'er?

Der følger som minimum altid 1 stk. 100% polyester snor med i en tilfældig farve. I nogle tilfælde følger der emballage og andet tilbehør med, der i så fald vil være beskrevet under den pågældende yoyo.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5